De VAN

Geen zorgen

Volledig uitgerust om met 4 personen te reizen, te slapen en vooral te genieten 

VW California 6.1

Ocean 2.0 TDI (2023)

Slaapplaats?

Supersnel geïnstalleerd

Ocean 2.0 TDI (2023)

VW California 6.1

Onze nieuwe campervan is van het type VW California 6.1 Ocean 2.0 TDI bouwjaar 2023 (automatisch geschakeld).Hij heeft echt alles in huis om jullie een comfortabele en ontspannen vakantie te bezorgen!

Gaan jullie op citytrip, op roadtrip of gewoon op vakantie naar één bestemming? De van is volledig uitgerust om met 4 personen te reizen, te slapen en vooral te genieten. Een groot voordeel is dat hij beschouwd wordt als een gewone personenwagen. Dat wil zeggen: geen meerkost op de veerboot of bij de péage. Parkeren in de stad kan ondergronds, maar let wel op dat er een vrije hoogte nodig is van minstens 2m10.

Aangekomen op jullie slaapplaats, is hij supersnel volledig geïnstalleerd. Met een druk op de knop klapt het dak open en verschijnt een heerlijk zacht tweepersoonsbed.
De achterbank tover je in een mum van tijd om tot een tweede tweepersoonsbed.
Is het ’s nachts nog wat fris buiten? De standverwarming zorgt gegarandeerd voor warme voeten.

Onze van is voorzien van een keukenblok met 2 pits-gasvuur, een proper- en vuilwatertank en een compressor koelbox van 42 liter. Campingtafel en twee campingstoelen zitten ook steeds opgeborgen in de wagen. Wij voorzien bovendien steeds een basisuitrusting met keukenbenodigdheden voor jullie. Denk aan borden, kommetjes en tassen, bestek… Jullie zorgen voor de ingrediënten en genieten van een heerlijke campingmaaltijd!

Bij het ophalen van de van, nemen we de tijd om jullie uitgebreid alle functionaliteiten te tonen. En dan rest er ons alleen nog jullie een ongelooflijk mooie vakantie te wensen!

Underline-tire-track-t2-white
Underline-tire-track-t2-white