Wie zijn wij?

Welkom op onze Busted Adventures website!

Wij stellen onszelf graag even aan je voor. Wij zijn Koen en Fien, verbonden met elkaar door de liefde voor VW bussen (van heel oud tot heel nieuw), de liefde voor al het moois dat de natuur ons biedt, de liefde voor avontuur en uiteraard de liefde voor elkaar!

Extreme Sports Biking

Voor ons is er geen betere manier om al deze liefdes te combineren dan samen op roadtrip te gaan met onze campervan. Zonder plan, alleen een goedgevulde auto en een land van bestemming.

Oorspronkelijk reisden we zo heel Europa door met onze oude VW T1 splitbus. Hij leerde ons dat traag reizen, langs kleine wegen, je de meest mooie plekken laat zien en onvergetelijke momenten bezorgt.
Op een kleine camping in Zweden leerden we zijn jongere broertje de VW T6 California kennen. Zijn eigenaars waren helemaal weg van onze nostalgische bus, maar wij waren op onze beurt ook helemaal verkocht voor hun moderne versie van onze bus. We zagen zijn potentieel als veilige, erg comfortabele en ruime campervan.

Snowboarding

Aangezien jij hier rondneust, ben je waarschijnlijk ook op zoek naar een andere manier van reizen. Eentje waarin het gevoel van vrijheid centraal staat. Leven in het moment, genieten van de kleine dingen en zien waar de kleinere wegen je naartoe leiden. Onze ervaring heeft ons geleerd dat je zo op adembenemende plekken komt en dat dit je hele verrassende ontmoetingen kan bezorgen!

Benieuwd naar meer? Maar heb je geen idee hoe, wat, waar? We helpen je heel graag op weg. We tonen je voor vertrek alle mogelijkheden die de California jou te bieden heeft en begeleiden je in je reisplannen met een roadbook vol tips (op aanvraag).